Palutini sevi ar Institut Esthederm sejas procedūrām!

💫 Palutini sevi ar Institut Esthederm sejas procedūrām! 💫

⭐ Institut Esthederm piedāvā īpašu ādas kopšanu, kas dabīgi saglabā ādas jaunības potenciālu. Procedūru efektivitāti garantē Institut Esthederm profesionālās zināšanas par ādā dabiski noritošajiem procesiem. Kombinācijā ar manuālajām tehnikām, tiek panākts tūlītējs un ilgnoturīgs rezultāts.

🟠 MEMO DISCOVERY TREATMENT (4 veidu) – unikāla ekspres-procedūra, kas apvieno ādas tipa un stāvokļa diagnostiku, dziļu attīrīšanu un mitrināšanu.
🟡 MULTI PEEL procedūras (3 veidu) – augstas tolerances pīlinga procedūras, kas pielāgojamas katras ādas vajadzībām, lai garantētu efektīvāko rezultātu. Piemērotas arī jutīgai ādai!
🟢 OXY procedūras (3 veidu) – ar skābekli bagātinātas procedūras, kuras pielāgojamas katras ādas vajadzībām, lai garantētu optimālu efektivitāti.
🔵 ILGTSPĒJĪGAS JAUNĪBAS PROCEDŪRAS (2 veidu) – individuāli pielāgojama kopjošā procedūra, kas tiek veidota atkarībā no ādas novecošanās pazīmēm un vajadzībām.

Mūsu speciālisti ieteiks Tavai ādai piemērotāko procedūru!

📲 +371 26223326
📧 info@gplazerepilacija.lv
🌐 www.gplazerepilacija.lv

#InstitutEsthederm #jekabpils #jēkabpilsnovads #sejasproceduras #mezoterapija #lazerepilacijajekabpili #dermatologs #dermatoloģija #āda #biorevitalizacija